Maison Berger (Lampe Berger)

Lampe Berger / Maison Berger

Maison Berger is sinds 1 maart 2018 de nieuwe naam van Lampe Berger. Waarom? Wel, de naam Lampe Berger beperkt zich tot de bekende lampen (branders) waarmee u vieze geurtjes uit huis kunt  verwijderen. Maar dit van oorsprong Franse merk heeft de afgelopen jaren een grote stap genomen in de ontwikkeling van andere geurverspreiders, zoals geurstokjes en kaarsen. De naam Lampe Berger dekt de lading niet meer genoeg en daarom is gekozen voor de naam Maison Berger, wat letterlijk ‘Huize Berger’ betekent.

Lampe Berger is een katalytische geurlamp die de omgevingslucht zuivert en tevens ook parfumeert. De Lampe berger haalt alle onaangename luchtjes uit de woonomgeving weg , zoals kookluchten, sigarettenrook en geuren van huisdieren. De Lampe Berger zorgt voor een schonere lucht. Tevens verspreid de Lampe Berger een heerlijke parfum in uw huis.

Il Regalo interior & lifestyle is de dealer van Maison Berger in Den haag en omstreken.

Il Regalo heeft een groot assortiment vloeistoffen, branders  en lonten / stenen voor de Lampe Berger, en is dealer van Lampe Berger het grootste verkooppunt van het volledige Maison Berger assortiment in Den Haag en omstreken.

 

© 2016 - 2024 Il Regalo Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel